Wine

 
 
 

In de winebar zal iedereen hartelijk ontvangen worden die onder het genot van een drankje en een aperitiefhapje wil genieten van de sprankelende en gezellige sfeer bij CWART.

De winebar biedt voor de zomerse momenten een prachtig terras aan, waar je op de lange avonden een schitterende zonsondergang kan bewonderen.

Alle wijnen zijn vervaardigd door kleine boeren met een grote passie voor hun vak. CWART is steeds op zoek naar zuivere originele wijnen vol smaak en karakter. Bij ons vind je een wisselend aanbod van ruim 30 wijnen per fles of per glas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LIEVE GAST,

Gezien de uitzonderlijke maatregelen van de Belgische Federale Overheidsdienst Volksgezondheid om de verdere uitbreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan, zijn ALLE DIENSTEN van CWART tot nader order gesloten, tot en met zondag 7 juni 2020.

Voor alle wijzigingen en/of annulaties verzoeken wij u vriendelijk om ons een email te sturen naar info@cwart. be.

Wij houden u graag via deze website op de hoogte wanneer onze dienstverlening gedeeltelijk en/of volledig terug operationeel zal zijn.

Wij danken u alvast voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie die ons allen treft. Tenslotte wensen wij iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe in deze uitdagende en onzekere tijden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CWART, an amazing place to organize your event

 
The event location