A place to discover art,  enjoy good food & wine

 
 
Cwart
 
 
 

CWART is een kunstplatform voor opkomend talent, die zich inzet voor creatieve disciplines in de breedste zin van het woord. CWART bouwde de ‘Ceuvelhoeve’ - een historische boerderij uit 1335 - om tot een scheppende, hedendaagse, artistieke en actieve site.

 
about cwart
 
 
 
 
 
 
Art
 

Met een ritmiek van vier projecten per jaar presenteert CWART thematische groepstentoonstellingen met recente creaties. Ieder kunstwerk is een schakel die verleden en traditie verbindt met de hedendaagse denkwijze. CWART wil voor opkomende kunstenaars de weg openen, daar waar nu nog geen plaats is binnen het bestaande circuit. 

 
discover the art
 
 
 
brush-gif
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wine
 

In de winebar zal iedereen enthousiast ontvangen worden die onder het genot van een heerlijk glas en aperitief hapje wil genieten van de mooie en inspirerende omgeving van de Ceuvelhoeve. 

 
the winebar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dine
 
 
 
 
 
Dine
 

Binnen het restaurant zal men op charmante wijze verrast worden met de selectie van dagverse producten.  

 
the restaurant
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Work
 

CWART biedt ook aan jonge ondernemers in de creatieve sector de kans om hun dromen waar te maken. In een flexibele werkomgeving kunnen durvers en doeners hun kennis delen, proactief samenwerken en zich ontwikkelen in een professioneel kader voorzien van alle faciliteiten.

 
a great place to work
 
 
Work
 
 
 
 
 

CWART, an amazing place to organize your event

 
The event location