Cwart

 
 
 

Concept

 
 
 

Concept

 

De naam CWART is ontstaan uit het samenbrengen van verschillende bedrijvigheden en gebeurtenissen die plaatsvinden op de site. CWART is een acroniem van de naam Ceuvelhoeve, de activiteiten van de horeca Wine & Dine, en de kunstmanifestaties Art. CWART symboliseert ook een kwart van één geheel, waar naast de vier activiteiten work, art, wine & dine, vier keer per jaar het Cwartaal uitgegeven wordt en de tentoonstellingen plaatsvinden. 

 
 
 
 
 

Vision

 

CWART zet zich in voor de promotie van opkomende kunstenaars en ontwikkelt een geheel aan activiteiten op creatief gebied in de breedste zin van het woord. Ons engagement naar de kunstenaar zal met ruimte voor experiment een weg openen voor verdere ontwikkeling. Niet alleen het kunstplatform en het Cwartaal vier keer per jaar geven daartoe een mogelijkheid, maar er vinden ook lezingen, artist talks en andere kunstzinnige initiatieven plaats. Dit spoort de bezoekers aan om zich verder te verdiepen in de artistieke gedachtes binnen de snel veranderende wereld. 

 
 
 
 
 
 
 

History

 
 

CWART heeft het initiatief genomen om de Ceuvelhoeve, een historische boerderij uit 1335, te transformeren naar een creatieve, hedendaagse en actieve site. Stijl zit in een mix van oud en nieuw, kwaliteit en ambacht. Daar waar in het verleden generaties lang de familie Pintelon met volle overtuiging en liefde het boerenbedrijf heeft uitgeoefend, zijn nu met zorg en respect voor de natuur nieuwe ruimtes gecreëerd waarin de volgende generaties zich kunnen ontwikkelen. 

 

History

 
 
 
 
 
 
 

Cwartaal

 

Vier keer per jaar verschijnt het CWARTAAL. Daarin vindt u informatie over het platform voor jonge kunstenaars, artikelen die de makers en hun werk belichten, evenals de visies van de organisatoren, curatoren en andere specialisten in de moderne en hedendaagse kunst.

De ambitie van CWART is om alle ontwikkelingen die op de site plaatsvinden zo te belichten dat de evolutie binnen de verschillende kunstrichtingen beschreven wordt. Iedere kunstliefhebber zal zo het CWARTAAL als naslagwerk kunnen gebruiken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reserveren" data-isvisble="_entity_reserve-button-visible" class="xreservation_btn xaction_btn" target="_blank">Reserveren