Art

 
 
 

CWART wil voor opkomende kunstenaars de weg openen, daar waar nu nog geen plaats is binnen het bestaande circuit. Met een ritmiek van vier projecten per jaar opteert CWART voor thematische groepstentoonstellingen met recente creaties.

Ieder kunstwerk is een schakel tussen traditie en verleden enerzijds en eigentijdse technologische en filosofische mogelijkheden anderzijds. De prachtige tentoonstellingsruimtes vormen een verbluffend theater voor uiteenlopende disciplines. CWART stimuleert en inspireert. CWART schept ruimte voor experiment.

Om dit engagement waar te maken worden ook lezingen, artist talks, filmscreenings, concerten en andere kunstzinnige initiatieven georganiseerd. De bezoekers worden geprikkeld om zich even helemaal onder te dompelen in de artistieke gedachtes van een snel veranderende wereld. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
past exhibition

ART-TECTUUR

31 maart - 12 mei '19
 
Onze eerste kunsttentoonstelling van 2019 komt eraan. 31 maart aanstaande opent CWART de deuren voor de nieuwe tentoonstelling. Het thema, ART-TECTUUR, spreekt voor zich; Kunst met architecturale invloeden. Kunst en architectuur zijn twee verschillende disciplines die toch vaak raakvlakken met elkaar hebben. De kunstenaars die wij hebben samengebracht spelen op geheel eigen wijze met de parallel tussen deze twee disciplines. Met veel energie en inzet is de laatste maanden door ons en de artiesten gewerkt aan deze tentoonstelling. Wij zijn enorm enthousiast over het resultaat, welke inspirerend is. U bent van harte welkom op elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 15.00 tot 19.00 uur om deze tentoonstelling te bezoeken.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ontdek ons Cwartaal magazine

 
 

Blijf op de hoogte van de tentoonstellingen en de kunstenaars die exposeren. 

Kunstliefhebbers en geïnteresseerden kunnen een gratis exemplaar van het Cwartaal magazine afhalen tijdens de expositie of op de locatie.

 
 
wine
dine