Art

 
 
 

CWART wil voor opkomende kunstenaars de weg openen, daar waar nu nog geen plaats is binnen het bestaande circuit. Met een ritmiek van vier projecten per jaar opteert CWART voor thematische groepstentoonstellingen met recente creaties.

Ieder kunstwerk is een schakel tussen traditie en verleden enerzijds en eigentijdse technologische en filosofische mogelijkheden anderzijds. De prachtige tentoonstellingsruimtes vormen een verbluffend theater voor uiteenlopende disciplines. CWART stimuleert en inspireert. CWART schept ruimte voor experiment.

Om dit engagement waar te maken worden ook lezingen, artist talks, filmscreenings, concerten en andere kunstzinnige initiatieven georganiseerd. De bezoekers worden geprikkeld om zich even helemaal onder te dompelen in de artistieke gedachtes van een snel veranderende wereld. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
past exhibition

MYTHE

07 juli - 12 augustus '19
 
Met trots stelt CWART de zomer groepstentoonstelling MYTHE aan u voor. Mythen smeden ons besef van wie wij zijn en hoe wij passen in een wereld vol gemeenschappen die van ons afwijken. Tot en met zondag 11 augustus kunt u bij CWART de tentoonstelling MYTHE bezoeken. Wij zijn iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 15.00 tot 19.00 uur.
 
 
 
 
 
exhibition history
 
 
 
 
 
 
 

Ontdek ons Cwartaal magazine

 
 

Blijf op de hoogte van de tentoonstellingen en de kunstenaars die exposeren. 

Kunstliefhebbers en geïnteresseerden kunnen een gratis exemplaar van het Cwartaal magazine afhalen tijdens de expositie of op de locatie.

 
 
events
dine
 
 
 
Reserveren" data-isvisble="_entity_reserve-button-visible" class="xreservation_btn xaction_btn" target="_blank">Reserveren