Vacatures
-
2024-03-01Kok (m/v) Fulltime
Bent u een enthousiaste, gedreven teamplayer en ervaren sous chef die het team wil versterken op fulltime basis? Ligt uw passie bij overheerlijke traditionele gerechten die aangevuld worden met hedendaagse en seizoensproducten? Werkt u graag zowel in teamverband als zelfstandig op een productieve wijze? Dan bent u degene die Cwart zoekt!
Vaardigheden en persoonlijke kenmerken
Gemotiveerd en een teamplayer
Zelfstandig en hygiënisch werken
Ervaring is een plus
Kennis en toepassing van de HACCP normen
Taken
Verantwoordelijkheid koude kant en patisserie
Dresseren en doorgeven van de borden
Inbreng bij de samenstelling van het menu en gerechten à la carte
Toepassen van de HACCP normen
Uurrooster
Fulltime van donderdag tot en met maandag
Weekdagen: 14u tot sluit keuken
Weekend: 10u tot sluit keuken
Zonder service coupé met pauze
Aanbod
Vast voltijds contract na proefperiode
Mooi verdienste
Overuren officieel uitbetaald
Groei mogelijkheden
Collectieve vakantieperiode
-
2024-02-01Bar verantwoordelijke (M/V) Fulltime
Heeft u een enthousiast en klantgericht persoonlijkheid? Bent u beleefd en ligt uw passie bij het verwennen van klanten? Staat u zowel graag in de zaal als achter de bar om een heerlijke cocktail te bereiden om zo de klant optimaal te bedienen? Heeft u horeca ervaring? Cwart is op zoek naar jou!
Vaardigheden en persoonlijke kenmerken
- Gedreven en enthousiaste persoonlijkheid
- Gastvrijheid is jouw passie!
- Reeds ervaring in de horeca
- Tweetalig (NL/FR)
- Teamplayer
Taken
- Verantwoordelijkheid voor de service en bar
- Het bedienen van de klanten en het maken van de verschillende dranken
- De klant beleefd en enthousiast te woord staan
- Meehelpen waar nodig
Aanbod
- Vast voltijds contract na proefperiode
- Mooi verdienste
- Overuren officieel uitbetaald
- Groei mogelijkheden
- Collectieve vakantieperiode
- Gedreven en enthousiaste persoonlijkheid
-
2024-02-01Chef de Partie (M/V) parttime
Voor tijdens het weekend zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige chef de partie die de sous chef en chef kok ondersteunt tijdens de drukke services en met de mice en place.
Vaardigheden en persoonlijke kenmerken
- Gemotiveerd en teamplayer
- Zelfstandig en hygiënisch werken
- Ervaring minimaal 1 jaar koude kant en patisserie of afgeronde horeca opleiding
- Kennis en toepassing van de HACCP normen
Taken
- Assisteren koude kant en patisserie
- Helpen met dresseren van de borden
- Verantwoordelijke tapas
- Helpen bij de mise en place
- Toepassen van de HACCP normen
Aanbod
- Vast voltijds contract na proefperiode
- Mooi verdienste
- Overuren officieel uitbetaald
- Groei mogelijkheden
- Collectieve vakantieperiode
- Gemotiveerd en teamplayer