Dine

 
 
 

In een mooie omgeving waar met veel zorg en respect voor de natuur, generaties lang in en op de grond gewerkt is om de beesten en het graan goed te laten groeien, is nu het restaurant CWART gevestigd.

CWART zet deze tradities voort in de manier waarop drank en spijzen worden bereid en geserveerd.

In het restaurant wordt de klant verwend met overheerlijke traditionele gerechten die aangevuld worden met hedendaagse en seizoensproducten.

Dit alles is altijd dagvers en de gasten worden ook dagelijks met alle vriendelijkheid ontvangen, want service staat bij ons hoog in het vaandel. 


 
 
 
 
 
 

CWART at home

 
Twee amuses à la Cwart


Menu

Saku tonijn met krab, sesam, yuzu en radijs 

&

Kalfswang met Pata Negra, aardpeer en rozemarijn  

&

Skrei met gebrande prei, gekonfijte aardappel, peterselie en jus van postelein  

&

Ananas met kokos, limoen en witte chocolade

€48,50 p.p.

 
 

Wine Collab met Wijnen Van Maele 

Chablis 'Le Classique' 2018

Voor bij de Saku van tonijn met krab en de kalfswang met Pata Negra raadt Wijnen Van Maele een heerlijke chablis van Pascal Bouchard aan. Het is een wijndomein waar alles draait om de druif Chardonnay, maar wel in een atypische verschijning: koel, verfrissend en bij voorkeur gerijpt op roestvrijstalen tanks. Deze wijn herkent u aan de strogele kleur met groene accenten en heeft een expressieve geur van citrus, exotisch fruit en wilde bessen. Een intense en elegante wijn, fris en citrus in de mond met een goede zuurgraad en aroma's van exotische vruchten die harmonieus te samen gaan met deze twee heerlijke gerechten.

Terra Romana Pinot Noir 2015

Deze fruitige Pinot Noir met een volle, soepele smaak en met een mooie structuur past zowel koud als op kamertemperatuur perfect bij de skrei met gebrande prei en gekonfijte aardappel. Doordat het mooi in balans is met milde tannines en de lange fruitige afdronk met een kruidig tintje gaat het goed gepaard gaat met de gebrande prei, peterselie en jus van postelein.

Voor enkel 30 euro kunt u al heerlijk genieten van deze aangepaste wijnen inclusief tasting boekje voor het menu CWART at home van aankomend weekend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bel voor een reservatie

 
050 96 02 44