Dine

 
 
 

In een mooie omgeving waar met veel zorg en respect voor de natuur, generaties lang in en op de grond gewerkt is om de beesten en het graan goed te laten groeien, is nu het restaurant CWART gevestigd.

CWART zet deze tradities voort in de manier waarop drank en spijzen worden bereid en geserveerd.

In het restaurant wordt de klant verwend met overheerlijke traditionele gerechten die aangevuld worden met hedendaagse en seizoensproducten.

Dit alles is altijd dagvers en de gasten worden ook dagelijks met alle vriendelijkheid ontvangen, want service staat bij ons hoog in het vaandel. 


 
 
 
 
 
 

Cwart at home

 

Amuses 

Tom Kha Kai Soep 

Hummus van mango 


Menu 

Gemarineerde zalm met watermeloen, shiso en kaffir 

&

Zeebaars met gamba, basmati en vadouvan 

Hert met knolselder, pommes fondant en jus van morilles 

&

Thaise crème brûlée 


€48,5 p.p.

 
 

Wine Collab met Wijnen Van Maele 


Terra Romana Milenium 2018 

Een heerlijke Roemeense witte wijn met een lange en evenwichtige afdronk met toesten van rozen, jasmijn en aroma's van citrus die perfect gepaard gaat met de gemarineerde zalm en de zeebaars met gamba. 


Esprit 2 Familie Deroose 2013

De familie Deroose, afkomstig uit België, produceert sinds 2011 deze heerlijke dieprode volle wijn met in de neus aroma's van pruimen en gestoofd fruit in Corbières, Zuid-Frankrijk. Deze kwaliteitswijn met lange afdronk past perfect bij het hoofdgerecht Hert met knolselder van dit weekend.


Voor enkel 30 euro kunt u al heerlijk genieten van deze aangepaste wijnen inclusief tasting boekje voor het menu CWART at home van aankomend weekend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
restaurant

menu

 
 
 
 
 
 
 
 

bel voor een reservatie

 
050 96 02 44