Dine

 
 
 

In een mooie omgeving waar met veel zorg en respect voor de natuur, generaties lang in en op de grond gewerkt is om de beesten en het graan goed te laten groeien, is nu het restaurant CWART gevestigd.

CWART zet deze tradities voort in de manier waarop drank en spijzen worden bereid en geserveerd.

In het restaurant wordt de klant verwend met overheerlijke traditionele gerechten die aangevuld worden met hedendaagse en seizoensproducten.

Dit alles is altijd dagvers en de gasten worden ook dagelijks met alle vriendelijkheid ontvangen, want service staat bij ons hoog in het vaandel. 


 
 
 
 
 
 

CWART at home

 

Amuses

Twee surprise amuses à la cwart 

Menu 

Fijngesneden langoustine met kerrie, gember en limoen

Asperges met zalm, geitenkaas en groene kruiden 

Kalf met aardpeer, truffel en dragon 

&

Taartje van hazelnoot met koffie en pistache 


48,5 € pp 

 
 

Wine Collab met Wijnen Van Maele 

Netzl Grüner Veltliner Classic 2018 

Voor bij het voorgerecht, de carpaccio van coquilles, en het tussengerecht, de zeebaars met bombarijst,  heeft Wijnen Van Maele een heerlijke Oostenrijkse wijn geselecteerd van Weingut Netzl. Op dit domein worden alle druiven nog met de hand geoogst. De wijn heeft een heldere kleur met groene schakering en heeft frisse en minerale toetsen. Je proeft smaken  van groene appel, ananas en noties van honingmeloen. De afdronk is strak en wordt begeleid door een pittig pepertje. 

Conde de Siruela Roble 2018 

Voor bij de canette met zoete aardappel hebben zij gekozen voor een krachtige en elegante rode wijn van de streek Ribera del Duero in Spanje. In de neus is de wijn zuiver en complex met soepele,  maar krachtige smaken in de mond. Deze heerlijke wijn heeft een lange volle fruitige afdronk. 


Voor enkel 30 euro kunt u al heerlijk genieten van deze aangepaste wijnen inclusief tasting boekje voor het menu CWART at home van aankomend weekend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bel voor een reservatie

 
050 96 02 44