Dine

 
 
 

In een mooie omgeving waar met veel zorg en respect voor de natuur, generaties lang in en op de grond gewerkt is om de beesten en het graan goed te laten groeien, is nu het restaurant CWART gevestigd.

CWART zet deze tradities voort in de manier waarop drank en spijzen worden bereid en geserveerd.

In het restaurant wordt de klant verwend met overheerlijke traditionele gerechten die aangevuld worden met hedendaagse en seizoensproducten.

Dit alles is altijd dagvers en de gasten worden ook dagelijks met alle vriendelijkheid ontvangen, want service staat bij ons hoog in het vaandel. 


 
 
 
 
 
 

CWART at home

 

Amuses

Twee surprise amuses à la cwart 

Menu 

Gemarineerde zalm met rode biet, zure room en waterkers 

Ganzenlever met gebakken appel, port en rozemarijn 

Kabeljauw, Tom Kha Kai met paksoi en bulgur  

&

Framboos met citroen en vanille


48,5 € pp 

 
 

Wine Collab met Wijnen Van Maele 

Reserva Cuvée Colchagua 2019 

Voor dit weekend heeft Wijnen van Maele gekozen voor een heerlijk groen-frisse Sauvignon Blanc met een lange aangename afdronk van het meest bekroonde Chileense wijnhuis Casa Silva. Duurzaamheid en respect voor natuur en milieu zijn van fundamenteel belang voor dit wijnhuis. Deze wijn is erg levendig en krachtig in de neus met toetsen van kruisbes die harmonieus gepaard gaan met de gemarineerde zalm met rode biet, zure room en waterkers. U zult bij deze wijn een mooie balans tussen citrus en aciditeit in de mond met een hint van banaan terugvinden. 


Mount Riley Pinot Noir 2017 

Het wijnhuis Mount Riley dankt haar naam aan één van de rotsen van het Richmond gebergte nabij Marlborough. Het wisselende klimaat in deze streek zorgen ervoor dat de druiven intense aroma's bevatten. De zijdezachte structuur van de Mount Riley met lange afdronk past zeer goed bij zowel de ganzenlever met gebakken appel als de kabeljauw met Tom Kha Kai. In de neus vindt u aroma's van rijpe kers en pruim met een kruidige toets terug. Een vlotte wijn in de mond met zachte tannines en een intense fruitsmaak.

Voor enkel 30 euro kunt u al heerlijk genieten van deze aangepaste wijnen inclusief tasting boekje voor het menu CWART at home van aankomend weekend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

_entity_reservation-eyecatcher-title

 
050 96 02 44