Dine

 
 
 

In een mooie omgeving waar met veel zorg en respect voor de natuur, generaties lang in en op de grond gewerkt is om de beesten en het graan goed te laten groeien, is nu het restaurant CWART gevestigd.

CWART zet deze tradities voort in de manier waarop drank en spijzen worden bereid en geserveerd.

In het restaurant wordt de klant verwend met overheerlijke traditionele gerechten die aangevuld worden met hedendaagse en seizoensproducten.

Dit alles is altijd dagvers en de gasten worden ook dagelijks met alle vriendelijkheid ontvangen, want service staat bij ons hoog in het vaandel. 


 
 
 
 
 
 

CWART at home

 

Amuses

Twee surprise amuses à la cwart 

Menu 

Tartaar van zeebaars met Noordzeekrab, kropsla, aloë vera en gember 

Kalfshaas met ganzenlever, asperge, truffel en Madeira 

Yoghurt met aardbei, basilicum, verveine en muntpesto


48,5 € pp 

 
 

Wine Collab met Wijnen Van Maele 

Vallon des Cigales Rosé  

Wijnen Van Maele heeft deze typische, maar toch unieke rosé met verfijnde aroma's en fris mondgevoel geselecteerd voor bij zowel de tartaar van tonijn als de vissoep met toast en rouille. Dit is een lichte rosé met een complexe neus met aroma's van wit vruchtvlees en bloemige tonen. Een rond en delicaat mondgevoel. Een zachte wijn met interessante minerale accenten. 


Château Tessendey 2010

Deze heerlijke rode wijn wordt gemaakt in Fronsac, gelegen in Libournais aan de rechterzijde van de rivier Gironde. Deze streek maakt haar wijn voornamelijk op basis van Merlot, die op zijn best stevige aroma's van kers en tabak biedt, ondersteund door verfijnde, chocoladeachtige tannines. Een complexe, evenwichtige wijn met een mooie structuur en een lange afdronk die heerlijk gepaard gaan met de kalfshaas rossini met een saus op basis van madeira. In de neus aroma's van rijp rood fruit en aardse toetsen. Rijk en elegant in de mond met toetsen van zwart fruit, hout en bakspecerijen. 

Voor enkel 30 euro kunt u al heerlijk genieten van deze aangepaste wijnen inclusief tasting boekje voor het menu CWART at home van aankomend weekend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bel voor een reservatie

 
050 96 02 44
 
 
 
 
 
 
Reserveren