Nick Verhaeghe

 
 
 

Bewondering en fascinatie voor de natuurlijke krachten liggen aan de basis van elke beeldvorming die Nick Verhaeghe vastlegt. Dromerige beelden vangen subtiel de schoonheid en fragiliteit van de kleine dingen des levens. Niet alleen het prachtige fotografische werkis uniek, maar ook het ontwikkelingsproces. Daarin gebruikt hij iedere keer andere natuurlijke planten, kruiden en sappen, die een bijzondere uitstraling geven. Deze stappen in de ontwikkeling van de analoge beelden zijn de grootste uitdaging en tonen zijn sterke creativiteit.

 
 
 
 
 
 

Bewondering en fascinatie voor de natuurlijke krachten liggen aan de basis van elke beeldvorming die Nick Verhaeghe vastlegt. Dromerige beelden vangen subtiel de schoonheid en fragiliteit van de kleine dingen des levens.

Niet alleen het prachtige fotografische werk is uniek, maar ook het ontwikkelingsproces. Daarin gebruikt hij telkens andere natuurlijke planten, kruiden en sappen, die een bijzondere uitstraling geven. Deze stappen in de ontwikkeling van zijn beelden vormen de grootste uitdaging en tonen zijn sterke creativiteit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reserveren" data-isvisble="_entity_reserve-button-visible" class="xreservation_btn xaction_btn" target="_blank">Reserveren