Olivia de Posson

 
 
 

In het pure schilderwerk van Olivia de Posson is de grootste inspiratiebron de natuur, met al haar veelzijdige schoonheden en veranderingen. Met een energieke twist en een optimistische visie vertaalt zij deze veranderingen en bewegingen in een abstracte vormentaal met een hedendaagse interpretatie. Op deze wijze neemt zij de toeschouwer mee op een ontdekkingstocht.

 
 
 
 
 
 

Olivia is een Belgische kunstenares, die haar kleuren al meer dan tien jaar exposeert, onder meer in Londen, Parijs, Miami, New York en België. Ze is vertegenwoordigd in privécollecties in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en het Midden-Oosten.


De kunst van Olivia is energetisch. Ze heeft een diepe voeling met de vibraties van de natuur, de subtiele realiteit rond ons en in ons. De oneindige bron van creativiteit. Uit bezinning ontstaat een milde extase. Haar creatieve bezieling is de transmissie en de drager, het doek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reserveren" data-isvisble="_entity_reserve-button-visible" class="xreservation_btn xaction_btn" target="_blank">Reserveren