Voorgerechten
Our Voorgerechten
Carpaccio van rund met burrata, tomaten tartaar en parmezaanse kaas
€28
Garnaalkroket huisbereid
€22
Pasta truffel
€29
Hamachi met noordzeekrab, ceviche, avocado, komkommer en bulgur
€32
Terrine van ganzenlever, kweepeer, dadels en brioche
€32
Noordzee vissoep met toast en rouille
€25
Tartaar van rund met truffel, foie gras en parmezaan
€26
Tonijn met mojama, watermeloen, yuzu en zebra tomaat
€32
full menu
category:
Cwart menu
Book your table
050 96 02 44
events
dine
art
stories
art
events
dine
stories
home
about
jobs
contact
NEDERLANDS
FRANçAIS
ENGLISH
dine
art
stories
events
home
about
jobs
contact
nl
fr
en
Reserveren
" data-isvisble="_entity_reserve-button-visible" class="xreservation_btn xaction_btn" target="_blank">Reserveren