HERFST BIJ CWART

 
Het keukenteam heeft met veel enthousiasme nieuwe gerechten geselecteerd, die met veel zorg en inspiratie zijn samengesteld uit dagverse producten.
 
 

Als gast kunt u genieten van deze heerlijke combinaties, zo heeft u bijvoorbeeld als voorgerecht een terrine van ganzenlever of als hoofdgerecht een verrukkelijke fazant of hazenrug. Deze gerechten als ook de andere gerechten kunt u op de hierbij vermelde menukaart alvast bekijken, deze wordt iedere week ook aangevuld met nieuwe suggesties. Tijdens het weekend kunt u ook komen genieten van ons speciale lunchmenu. Wij kijken er naar uit u spoedig te mogen ontvangen bij CWART in ons gezellig en sfeervol restaurant. Gelieve te reserveren op tel.nr 050-960244.

U bent natuurlijk ook altijd welkom om aan de bar of bij de open haard een aperitief te komen drinken waarbij ook tapas geserveerd kunnen worden.

Gedurende de wintermaanden is het restaurant en de bar open vanaf 16.00 uur op donderdag tot en met vrijdagavond en in het weekend vanaf 12.00 uur.

 
 
 
 
 
Terug naar overzicht
Deel deze story
Facebook     Twitter     Pinterest
 
 
 
Reserveren" data-isvisble="_entity_reserve-button-visible" class="xreservation_btn xaction_btn" target="_blank">Reserveren